Категории

Посетете ни


Последни новини

Новини

29 Апр 2017

Наслади се на почивните майски дни с отстъпка от -60% на всички артикули!

 

В предстоящата, изпълнена с празници седмица решихме да развихрим фантазията ви с изкушаваща изненада!  От днес да следващия понеделник 8 май, всички артикули в marabuoutlet.bg ще бъдат с цели 60% ОТСТЪПКА. Разгледайте пъстрия каталог на нашия аутлет магазин за мъниста и аксесоари за бижута и дайте свобода на дизайнерските си проекти. Изберете любимите си материали с отлично качество и изгодна цена. Възползвайте се от бърза доставка и се отдайте на творчество по време на почивните дни. :)


10 Апр 2017

"Пролетно разчистване" в marabuoutlet.bg!

 

В седмицата на най-светлия празник Великден, екипът ни реши да направим ползотворно "пролетно разчистване" в marabuoutlet.bg! До 17 април, включително, ще откриете всички продукти в нашия аутлет магазин за мъниста и аксесоари за бижута с ОТСТЪПКА от 45%! Изберете любимите си материали с отлично качество и изгодна цена. Възползвайте се от бърза доставка и се отдайте на творчество по време на почивните дни.


Цветно колело

Бюлетин

ФОРУМ: КЛУБ БИЖУ

 • Тема: Изработка на мъжки гердан
  Потребител: Vladislava

  повече...
 • Тема: Техники за работа с тел
  Потребител: Vladislava
  Ще се радваме скоро да ни покажеш първите си творения
  повече...
 • Тема: Бижута от плетиво
  Потребител: Outletsvilengrad
  Благодаря ви много.
  повече...
Кошницата е празна.

Куриерски услуги

  

 

x

Внимание!

Посочените цени са за една опаковка от съответния продукт. Броят на елементите в опаковката е посочен в скоби след заглавието на продукта.